Bernard Tomic klar for en heltids trener og en sprekk på topp 10

Han er fortsatt på utkikk etter en heltids trener, men Bernard Tomic mener han er primed for å starte en dristig oppgave å slå ATP Tour 10. 10. Australieren håper å etter hvert finne en heltids mentor neste år til tross for Han hadde en karrierehøy verdensklassering på 17 i januar, mens han flyr solo. Han sa at å finne en ny trener ville være et viktig skritt mot 2017-målet sitt for endelig å bli med i topp 10. “Forhåpentligvis i 2017 jeg kan ha noen der, en mentor – det kommer til å være viktig, sa verden No26 Tomic. “Jeg vil gjerne nå topp 10-poenget.” Novak Djokovic deler seg med treneren Boris Becker etter tre år Les mer

Og Tomic mener at fordelene til homecourt denne sommeren vil gi et ideelt startpakke for planen.Tomic vil starte sin forberedelse til Australian Open på Brisbane International, som begynner 1. januar.

“Jeg tror Australia vil presse meg frem, så jeg må være klar og gå opp her,” sa Tomic. “Brisbane er en stor start for meg. Og jeg føler at det kan være et stort år for meg. »

I 2016 presenterte Tomic i overskriftene for noen hendelser utenfor retten, inkludert en spytt med den australske olympiske kokken de Mission Kitty Chiller og en innløp med en heckler på US Open, som hjemsøkt ham, var de fleste som blåste en stor sjanse til Wimbledon. Hans fem-satsede fjerde runde tap til franskmannen Louis Pouille, fra to-sett-til-en opp stort smertepunkt. “Jeg kunne ha presset for et kvart kanskje en semi,” Tomic beklaget.

En annen var hans se-sawing Acapulco Open endelig tap til stigende stjerne Dominic Thiem i februar.En seier ville ha katapultert ham til verden No13 og nærmere topp 10.

“Jeg savnet noen få sjanser, men jeg vet hva jeg trenger å gjøre for å komme frem i 2017,” sa Tomic før han bare utarbeidet det han kunne til tider hjelpe seg selv. “Ingen kan hjelpe meg selv mer enn jeg kan – det er opp til meg. Mentality er nøkkelen. Det er derfor de fem beste, topp 10 er så gode – det er noe jeg mangler. “Tomic er fortsatt trygg på at til tross for pressetrykket for å gjøre det bra hjemme, er Australia det beste stedet for ham å starte sin sesong med en stor australsk opptreden.

“Det er ikke lett. Du må prøve og sette det til side og ikke bli distrahert, “sa han. “Det får deg alltid det presset. Du må bare kontrollere den. Men Australia er mitt favorittsted å spille. “