Brexit, Yarde’s fletninger, Ali og Southgate – hvordan Eddie Jones varmer opp for Australia

Således var det at Jones, i stedet for å fortsette å lambast sine andre australiere for å vise mangel på respekt, kunne bli hørt om å motivere på emner som underholdende forskjellige som Brexit, hans forhold til sin kone, alternative frisyrer, Muhammad Ali, hans presse offiserens kjærlighetsliv og Gareth Southgate. Prøv å kile alt det inn i en lat “Jones slag Aussies” overskrift som, selvfølgelig, er hans geni. Ingen i verdenssporter vet når de skal holde dem og når de skal kaste dem så instinktivt. Michael Cheika retaliates ved å anklage Dan Cole for ulovlig Bet 365 scrummaging Les mer

Fremfor alt har han imidlertid tiårs verdi av oppleve på den skarpe enden av toppnivå coaching og en hensynsløs klar forståelse av hans prioriteringer.Det er de kvaliteter som har forvandlet denne engelske troppen, ikke hvem han fornærmer eller driller på pressekonferanser. “Tror du jeg er den typen person som bekymrer seg om folks oppfatning av meg?” Spurte han på et tidspunkt. Kanskje, i de små timene, har han det merkelige angrepet, men hvert annet våkne øyeblikk er fokusert på at laget hans vinner så konsekvent som mulig.

Derfor slår han sin irriterte gamle kompis Michael Cheika igjen på lørdag ikke være like mye moro som å vinne 2019 Rugby World Cup. Denne Wallaby-fixturen er viktig, anerkjenner han, men ikke helt på den måten de fleste forestiller seg: “For meg er det en World Cup kjole repetisjon. Du må vinne fire kamper ved en VM for å komme videre til neste stadium. Vi ønsker å bli vant til å vinne fire kamper på rad.Til slutt, uansett resultatet på lørdag, er målet vårt å vinne VM i 2019. “For at det skal skje, trenger han spillere som Nathan Hughes og Marland Yarde, som starter med den skadde Billy Vunipola og Den suspenderte Elliot Daly, for å utvikle seg til noe mer enn nyttig stand-ins. Spesielt vil Vunipola ta litt erstatning, og Jones krever at hele laget deler byrden, enten det er ball-bærende, omsetning eller defensive treff: “Det er bare press når du ikke vet hva du gjør. Det gode med teamet vårt er at vi sannsynligvis mangler syv svært innflytelsesrike spillere, og vi fortsetter med det. “Bare Jones, skjønner imidlertid en spillers stemning ved håret.Yarde liker å fortsette å endre fargen på flettene hans, noe som i sin treners bok gjør han spesielt interessant. “Enhver blokk som har hår sånn og endrer fargen hele tiden, er opp og ned. Han er ikke fyren som setter seg stille og jobber ni til fem. Jeg liker Marland og meg som er den morsomme delen av coaching – prøver å få folk til å ha konsistens. ”

I tillegg til å heve det uventede emnet til hans media-lesers nye kjæreste og tilby sine tanker på Southgates tiltredelse til England fotballjobb – “Jeg har hørt mange gode rapporter om ham, så forhåpentligvis kan han være i jobben lengre enn Sam” – han var også lærerikt om hva det vil kreve kollektivt, for England å komme frem fra utfordrere til verdensmestere de Bet 365 neste tre årene.Facebook Twitter Pinterest Marland Yarde under en treningsøkt i England for høsten internasjonal mot Australia i Twickenham. Foto: Andrew Matthews / PA

For meg er rugbyen alltid viktig, men å være den beste i verden må du være som Ali. Gå for den veien kjører hver morgen klokka 5 når ingen merker. Du må ha det ubøyelige ønske og jakten på fortreffelighet. Dette laget har alltid hatt talent. Min jobb var å få dem til å spille som et lag.På internasjonalt nivå lærer du ikke dem å spille rugby. ”

Det kan bare være at England er i ferd med å oppleve Jones-æraens mest seriøse undersøkelse; Wallabies har plukket en sterk side, og deres vertskap, ved Jones matte, mangler sju viktige spillere, blant annet Vunipola, Maro Itoje, Joe Launchbury og James Haskell. “Når du har alle tilgjengelige og du flyr, er det ikke en god test. Nå er en god test for oss…det er de som virkelig teller. “Weariness vil ikke være en akseptabel unnskyldning:” Alle tegnene er at vi fysisk er i topp. Jeg kommer inn om morgenen og det er grafer overalt.Jeg trodde jeg var tilbake med å lære matematikk. ”

Coaching, etter lyden av det, har ofte vært lettere enn å leve i nesten et år i Englands laghotel. “Vi venter bare på å flytte inn i et sted. Jeg kan forstå hvorfor England stemte for Brexit. Tjenestene her – godhet meg. Det er vanskelig å få ting gjort, ikke sant? “Heldigvis er kona Hiroko bra på å holde mannen på rett og smal. “Hver gang jeg går hjem, sier hun:” Du vil bedre vinne denne uken, “så det er enkelt.” Er hun spesielt fryktelig? “Hun er kompis. Men det er fint å ha en kone med føttene på bakken. Jeg husker da jeg ble sparket som Wallabies-trener. Jeg kom hjem helt forvirret fordi det var min drømmejobb.Hun sa: “Høyre, hvor skal vi neste?” “Hele engelsk rugby burde være takknemlig for fru Jones oppmuntring.