Engelsk fotballspillere donerer sin fortjeneste

“Støtten fra Aberdeen-fansen fikk ham til å forandre seg. Og da spilleren selv svarte, var han helt ved siden av seg selv. På lørdag fikk han massevis av støtte – for ham, som en fan, var det en stor begivenhet. Takk til Niall for hans deltakelse – han er en av Camerons avguder. Mange barn idoliserer fotballspillere – det er fint når de gjør slike bevegelser. ”

Kilian MBAPPE

Engelsk fotballspillere donerer sin fortjeneste fra landslaget til veldedighet siden 2007, men dette er ikke tilfelle i Frankrike.
Mbappa refererer til de som tror at det ikke er verdt å få betalt for sjansen til å representere sitt land på fotballbanen. Han ga alle pengene sine fra VM til de som trenger det.

Som et resultat av den fantastiske kampanjen sommeren 2018, som endte i seier, fransmannen tjente 400 000 pund, som han sendte til veldedighet. Han er bare 20, og han er allerede et eksempel å følge.

I august 2007 scoret den 23-årige angriperen et mål under debuten i Wales-landslaget, takket være at Bulgaria ble spilt igjen. Blået imponerte: Eastwood viste ønske, teknikk og presisjon, som ikke var forventet fra en nybegynner.

“Det var et spesielt mål. Til slutt har vi en fotballspiller som vet hvordan man skal spille på kanten. Vi hørte om utnyttelsene hans, og prøvde umiddelbart å ringe ham til landslaget i Wales, “minnes trener John Toshack.

Etter syv år og bare ti outs i en T-skjorte “drager” hang Eastwood skoene på neglen, og faktisk var han bare 30 år gammel. Innfødte Southend United bestemte seg for ikke å gi flere sjanser, selv om han her, uten overdrivelse, var en legende.

Det er lett å si: bortkastet potensial, en perehvalenny ung mann som viste seg å være tom. Men det er ikke nødvendig å snakke lett, for det vil bli de som vil huske med varmen av den walisiske mannen etter mange år.

Født i Epsom flyttet Freddie til Essex for å komme inn på Southend Academy, men snarere endret hans planer: han ble kalt av West Ham, hvor Jermain Defoe, Anton Ferdinand og Glen Johnson ringte.