Utfordring for Sokolov fotballspillere: andre mål Karvina, skiftende til forsiden

Kanskje lørdagskampen er en ekte kamp for den andre ligaens største styrker. Uten nederlag etter åttende runde forblir bare tre enheter. Tábor og Sokolov med Karvina. Og deres engasjement i morgen vil dekorere programmet til niende runde. De har den samme balansen. Fem seier, tre trekker. Til fordel for MFK er forskjellen forskjellen. En ubeskyttet duell av den første med den andre, der begge enhetene allerede har vist noe motstand og styrke i løpet av året.

“Selvfølgelig ser vi frem til kampen. Vi spiller bedre mot lag som har fotballkvalitet og ønsker å spille fotball. Karvina er utvilsomt et slikt lag, og jeg tror at tilskuerne kan se frem til en veldig god kamp, ​​sier Baník-trener Daniel Šmejkal til publikum.

Ifølge ham er konkurrenten den absolutte toppen av konkurransen.For mange, kanskje litt overraskelse, hvor bra er du i begynnelsen av sesongen. Karvina har ikke vunnet ennå, og vil forsvare topplasseringen i morgen. “For meg er hennes resultater ingen overraskelse i det hele tatt. Om sommeren ble de godt styrket, de hadde gode fasiliteter. De ønsker å gå videre, i år går de hardt og ser ut til å være klare, sier motstandernes styrke.

I løpet av de åtte spillene samlet de et enkelt mål. En fantastisk balanse. Og bare ett mål scoret av Karvina i første runde av Rostislav Šamánek. Bare det åttende minuttet av den nye sesongen løp.

Banik ville spørre sin tidligere spiller hvordan han skal overvinne det ugjennomtrengelige forsvaret siden da.De andre syv oppskriftsteamene søkte forgjeves. “Vi har noen ideer,” Smilek smiler som han spør om han har funnet ut og finner veien til målene. “Men vi må passe på ryggen. De har en poengsum på 16: 1, så de er veldig gode og fremover, ikke bare i forsvaret. De har et balansert lag. ”

Karviná har scoret mer enn tre mål i tre kamper.

4: 0 mot Vyšehrad.

5: 0 Budějovice.

Det siste resultatet er beundringsverdig. Jihočeš i Sokolov slo hånden til 3: 3 wild shooter, de ble gal i Silesia. Men Baník er ikke bekymret. Selv hans poengsum er ikke mye verre. “Vi vet at et sterkt lag kommer, men vi vil slå ham,” rapporterer Daniel Šmejkal.Teamet hans møtte en vanskelig situasjon for en uke siden. I Opava mistet han to mål, til slutt tok et poeng. Før ligaen, en fin spenning. “Det er fortsatt et poeng, men det er bedre å få 2: 0 enn 0: 2 og tape.”

Gruvearbeiderne har også gått inn i sesongen, har ingen enkelt nederlag og imorgen mot den produktive Karvina med et solidt De vil flytte til fotball nasjonalforbundets hode. “Vi er redd av noen arr, men alle lagene. Guttene er fine, de vil spille og ingen vil savne et slikt spill.Jeg tror vi vil ta det sterkest mulige settet, og vi vil gjøre vårt beste for å beseire Karvina først, “mener Šmejkal på spillerne.