Karlovy Vary ble kvitt Pears og Bartek, Rachůnek og Bulik

“Ansette Ivana Rachůnka beskjæres svært raskt”, sier sportssjef Jaromir Kverka adresse čtyřiatřicetileté forsterkninger, som startet sesongen i Skalica. Men den slovakiske junior verdensmester i 2001, som spilte hovedsakelig for Extraliga Zlín og Sparta nå avsluttet for tidlig.

Fra Slovakia til Carlsbad kommer videre frem Tomáš Bulík, som sist spilte for Zilina. Tretti sentre i det siste spilt to og en halv sesonger på Liberec.

Energy Management har varslet endringer i troppen i begynnelsen av uken, frem til i dag har det materialisert. Det mest bemerkelsesverdige er avgangene til Pærer og Bartek. “David er på utkikk etter et engasjement. De er interessert i både ekstra liga og første liga lag, “sa Kverka.Begge spillerne har oppnådd lav defensiv ytelse i tillegg til lav produktivitet.

Vårt lag må starte i en annen retning. Så spill i forsvaret. Derfor ga vi ut Martin, “sa Kverka. “Vi må gjenoppbygge laget slik at energi, aggressivitet og dedikasjon vender tilbake til vårt spill. Det er derfor laget må suppleres av en dyktig og aktiv spiller i sitt spill. For å oppfylle denne filosofien vil føre alle andre tiltak som kommer til å gjøre klubben “, sier daglig leder Miroslav Vanek på klubbens hjemmeside.

Utestående forestillinger var en plass i laget og Habala. “Vi vil at Vláďa Habal regelmessig skal ta opp. Det var oss at Usti har blitt ansatt av målvakten, så det er grunnen til å forlate Habal.Det er fortsatt vår spiller og valgt kurset til slutten av sesongen kan fortsatt skje, “sa Carlsbad sportssjef.

Jedničce teamet Thomas parentes vil nå bli å se ryggen David John og David FECO hun Energi trakk seg fra andre liga Sokolova . Západočeši ikke interessert i sin tidligere keeper Lukáš Mensator, som nå jobber i Premier League Kladno. “Så langt har vi ikke vært i stand til å snakke med Kladno.Sin start i vårt land er underlagt deres samtykke, er det også sant Vasek Skuhravá, “sa Kverka og bekreftet at klubben ønsker å sikkerhets velkommen og hans tidligere kaptein, som nå også forsvarer Kladno farger.

Ifølge Vanek har både spillere i Karlovy Vary har løst de såkalte alternative startene, men deres distribusjon i extralize er foreløpig ikke på dagsorden.