At nederlaget er fortsatt vondt. Det var derfor Serena Williams endte sesongen

Det var to trinn for å oppnå noe ekstraordinært. Nå vet hun at hun er savnet en sjanse, hun kommer aldri til å komme. Og neppe ønsker å spille igjen. Siden Serena Williams mistet for US Open med Robert Vinci og mistet sin sjanse til Grand Slam-kalenderen, så hun ikke igjen på banen. Og hennes trener, Patrick Mouratoglou, tidligere i intervjuet for ESPN, har antydet at hun ikke burde spille i det hele tatt i år.

Da hun mistet i Toronto, ble hun veldig skuffet, men om morgenen dro vi til å trene igjen fordi hun ønsket å vinne US Open, sa den franske treneren. “Men spørsmålet er, hva vil hennes motivasjon være for resten av årets turnering etter å ha vunnet tre grandslamas.Jeg tror jeg ville ikke spille hvis det ikke er virkelig motivert ”

Og før lenge Williams sa:”. For å kunne riktig å ta vare på helsen sin og få tid til å gro, jeg vil ikke konkurrere i turneringer i Beijing og Singapore. Jeg spilte skadet det meste av sesongen, om det var en albue, kne eller – kort tid etter noen kamper på Flushing Meadows -. Hjerte

Så lite det var nok til å nå opplever helt andre følelser. Hun klarte å vinne 33 Grandslamas på rad. Selv den 34. var en favoritt.

Place optimal ytelse ville sannsynligvis Vinci nederlag. “Jeg tror ikke det var feil taktikk. Men det virket for meg at det ikke var riktig justert hodet “, så Mouratoglou, som også tok skylden på seg selv. “At det skjer noen ganger, men vanligvis jeg finne en måte å gjøre det bedre.Den dagen fikk jeg ikke det. “Serena Williams snakket bare skarpt på pressekonferansen etter kampen. Hun nektet å snakke om hvor ødeleggende hun var for henne. Men det er ikke så vanskelig å tenke – og Mouratoglous ord av formodning bekrefter bare.

På grunn av den tapte amerikanske åpningen ble jeg fortalt at hele sesongen var dårlig, sa Mouratoglou. “Det har vært to kamper siden å nå noe veldig bra, så det gjorde virkelig vondt. Hvert tap gjør vondt, men dette var verre enn vanlig, så det tar tid å komme seg ut av det. “Det er forståelig at en 34 år gammel amerikaner knapt leter etter en smak for videre kamper. Hun sørget for at hun ville være verdens nummer én selv i slutten av året. Alle fire grandslamas er bak.Fjorårets motivasjon kan være turnering vinnere, men han har vunnet fem ganger, blant annet de siste tre årene.

“Men jeg tviler ikke på at det fortsatt finner motivasjon til å erobre en annen Grand Slam og slå rekorder,” mener Mouratoglou

Sure. Selv om dette året Williams overbevist hvor vanskelig det er å få en kalender Grand Slam, den å tenke på ham i 2016. Til tross for det onde nederlaget, er hun fortsatt i kvinners tennis.

“Jeg er en fighter og jeg ønsker å spille så godt jeg kan for så lenge som mulig. Dette var en veldig vanskelig avgjørelse, men jeg gjorde det av kjærlighet til spillet, “advarte hun. Hjem